Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat din raionul Râbniţa, reţinut pentru tentativă de omor. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din r. Râbniţa, a fost reţinut, fiind bănuit de tentativă de omor. Poliţiştii au fost alertaţi în seara de 19 ianuarie, despre faptul că în curtea blocului de locuit de pe str.  Voluntarilor din sec. Ciocana, se află un bărbat cu o traumă în regiunea capului.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat şi un echipaj medical. Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a venit în ospeţie la suspect acasă şi în urma consumului de băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict.  Ulterior, în urma conflictului individul a luat un topor şi un ciocan cu care a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului şi a corpului victimei, după care l-a dat afară din casă. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Astfel, în urma cercetărilor, la faţa locului şi în locuinţa suspectului poliţiştii au depistat toporul şi ciocanul cu care au fost aplicate loviturile victimei, totodată fiind ridicate şi imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul altercaţiilor între cei doi. Suspectul fiind încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Similare
RECOMANDĂRI