VIDEO. Un BMW s-a rupt în două în urma unui accident rutier, în Chişinău. Una dintre victime a rămas blocată între fiarele maşinii
Vizualizari:

VIDEO. Un BMW s-a rupt în două în urma unui accident rutier, în Chişinău. Una dintre victime a rămas blocată între fiarele maşinii

Ieri 24 mai, în jurul orei 23:34, Dispeceratul Direcţiei de Poliţie Chişinău a fost alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Alecu Russo.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

La locul accidentului, un şofer în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului autoturismului marca BMW pe care îl conducea, a derapat de pe carosabil, a intrat într-un copac după care a tamponat un automobil parcat, scrie echipa 902.

La locul accidentului a venit şi o echipă de pompieri pentru descarcerare. Potrivit salvatorilor, pasagerul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a rămas încarcerat în fiarele vehiculului. La faţa locului, pentru lucrări de deblocare, au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului salvatori şi pompieri sectorul Ciocana şi ofiţerii Centrului republican de intervenţii operative al IGSU.

Angajaţii Inspectoratului au reuşit să descarcereze persoană, iar după finalizarea operaţiunii aceasta a fost preluată de echipa de medici veniţi  la faţa locului şi transportată pentru îngrijiri medicale la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chişinău.

Oamenii legii  au iniţiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstaţelor producerii accidentului rutier.

Similare
RECOMANDĂRI