Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vloggerul, un cronicar al timpurilor noastre

Ne-am obişnuit ca tehnologiile moderne să ne ofere, la minut, cele mai noi ştiri, informaţii din domenii diferite, dar şi divertisment. Însă, avem mari bătăi de cap când trebuie să alegem dintre sutele de modele de gadgeturi. Este o mare diversitate, iar parametrii tehnici pot fi înţeleşi pe deplin doar de specialiştii în domeniu. Un vlogger autohton oferă, săptămânal, o retrospectivă tehnologică. Cum a reuşit să ajungă la o carieră de succes în mediul online, dar şi care sunt subiectele platformei sale, aflăm din reportajul ce urmează.

Vicu Ţurcanu este un tânăr activ, şi a creat un vlog ce are acum peste 130 de mii de urmăritori. În urmă cu şase ani, fiind pasionat de dispozitivele inteligente, tânărul a creat o platformă online prin care face recomandări şi prezintă noutăţi de ultimă oră din sfera tehnologiilor.

„În ultimii ani a evoluat atat de tare canalul ca facem reviewuri si la transport electric, idea de bază sa aratm cat de util este produsul,  care sunt minusurile şi avantajele”, a declarat Vicu Ţurcanu.

Pentru a fi un creator de conţinut online, trebuie să fii mereu conectat la actualitate, susţine Vicu. Se informează din mai multe surse, întrucât viteza cu care evoluează tehnologiile moderne depăşeşte orice aşteptări.

„In fiecare zi ce ma trezesc dimineata am un agregator de stiri pe care il urmaresc cap coada, ca sa fiu in linie cu ce se lanseaza nou, astfel cand vine un divice la mine la review inteleg ce prezinta el”, a menţionat vloggerul.

Vicu Ţurcanu spune că pentru a rezista în acest domeniu, trebuie să fii la fel ca un smartphone, să te actualizezi continuu. Tânărul recunoaşte că pentru a aduna o comunitate online este necesar ca informaţia livrată să fie veridică, întrucât utilizatorul taxează falsurile. Astfel, în timp scurt, a ajuns la un număr record de urmăritori, cei mai mulţi fiind din România.

„În Romania cumva am ajuns organic, pentru ca reviewurile sunt in limba romana, incepeau sa apara in searchuri”, a spus Vicu Ţurcanu

Pentru a testa capacitatea de rezistenţă a telefoanelor, de multe ori, vloggerul trece dispozitivele prin adevărate probe de foc.

„Au fost crashtesturi, unde am aruncat smartphonul de la inaltime, le-am calcat cu conbina Agricola, chiar le-am impuscat din snipe”, a menţionat vloggerul

Cei care urmăresc platforma online susţin că proiectul este unul util.

Deoarece consumatorii îşi pun întrebări şi sunt indecişi atunci când îşi procură un gadget nou, tânărul vlogger vine cu recomandări.

„Pentru altcineva poate nu este atat de important ca smartfonul lui sa aiba trei camere, poate el vrea ca sa reziste doua zile fara sa incarce telefonul, pentru altcineva este foarte important o  diagonala  pentru ca priveste foarte mutl contet video. Reiesind din acesti piloni poti să aduni un smartphone perfect”, a precizat Vicu Ţurcanu.


 
Similare
RECOMANDĂRI