Sursa foto:Ⓒ eurovision.tv Vizualizari:

Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au participat la prima repetiţie pe scena Eurovision

Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov au participat la prima repetiţie pe scena Eurovision. Artiştii se află în toiul pregătirilor pentru semifinala din 10 mai şi se bucură de atenţia presei italiene.

Reprezentaţii Republicii Moldova la Eurovision au postat pe reţelele sociale imagini din timpul repetiţiilor. Până să impresioneze juriul şi spectatorii, artiştii i-au impresionat pe jurnaliştii.

Piesa "Trenuleţul" devine tot mai îndrăgită şi mai cunoscută, mai ales  în mediul virtual.

Artiştii şi-au prezentat şi ţinutele în care vor evolua pe scenă. Vestimentaţia este un mix dintre stilurile Folclor şi Rock'n'Roll iar pe haine se regăsesc elemente stilizate din tradiţionalele covoare moldoveneşti: cum ar fi ciucurii roşii din Jocul Urşilor. Pe fundalul scenei va înflori "Pomul Vieţii", brand-ul care reprezintă Republica Moldova. Zdob şi Zdub împreună cu Fraţii Advahov vor evolua în prima semifinală, pe 10 mai, alături de artişti din alte 17 ţări şi mizează pe un loc de frunte la concurs. Marea finală se va desfăşura pe 14 mai. Cel mai bun rezultat obţinut de Republica Moldova la acest concurs a fost locul trei, obţinut în 2017, de către trupa SunStroke Project.
Similare
RECOMANDĂRI