Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Anastasia Nichita a cucerit medalia de bronz la Varşovia

Rezultate bune pentru luptătoarele din Republica Moldova la Campionatul European de la Varşovia. Anastasia Nichita a cucerit medalia de bronz, iar Irina Rîngaci luptă, în această seară, pentru aur. Tot astăzi, Iulia Leorda va disputa finala mică.Campioană Europeană în 2020, Anastasia Nichita a fost la un pas de a repeta perfomanţa şi anul acesta. Sportiva de 22 de ani a cedat în semifinale categoriei de 59 kg în faţa rusoaicei Veronika Chumikova. În lupta pentru medalia de bronz, Nichita nu i-a dat însă nicio şansă sportivei din Turcia Elif Yanik. Pentru medalia de bronz va lupta în această seară şi Iulia Leorda. Ea o va întâlni pe azera Tatyana Varansova în limitele categoriei de greutate 53 kg. Irina Rîngaci este singura sportivă din Republica Moldova care a reuşit să ajungă în finala competiţiei de la Varşovia. În ultimul act al categoriei de 65 kg, ea o va întâlni pe ucraineanca Tetiana Rizhko. Cele două sportive s-au întâlnit şi în finala Cupei Mondiale de la Belgrad, care a avut loc la sfârşitul anului trecut. Irina Rîngaci a fost învinsă atunci, iar acum are ocazia să-şi ia revanşa.

Campioană Europeană în 2020, Anastasia Nichita a fost la un pas de a repeta perfomanţa şi anul acesta. Sportiva de 22 de ani a cedat în semifinale categoriei de 59 kg în faţa rusoaicei Veronika Chumikova. În lupta pentru medalia de bronz, Nichita nu i-a dat însă nicio şansă sportivei din Turcia Elif Yanik.

Pentru medalia de bronz va lupta în această seară şi Iulia Leorda. Ea o va întâlni pe azera Tatyana Varansova în limitele categoriei de greutate 53 kg.

Irina Rîngaci este singura sportivă din Republica Moldova care a reuşit să ajungă în finala competiţiei de la Varşovia. În ultimul act al categoriei de 65 kg, ea o va întâlni pe ucraineanca Tetiana Rizhko. Cele două sportive s-au întâlnit şi în finala Cupei Mondiale de la Belgrad, care a avut loc la sfârşitul anului trecut. Irina Rîngaci a fost învinsă atunci, iar acum are ocazia să-şi ia revanşa.
Similare
RECOMANDĂRI