Anchetă după moartea legendarului fotbalist român, Ilie Balaci
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Anchetă după moartea legendarului fotbalist român, Ilie Balaci

Anchetă după moartea fotbalistului Ilie Balaci. Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat şi a cerut investigaţii în cazul morţii legendarului fotbalist. Asta după ce familia lui Ilie Balaci a criticat intervenţia echipajului de urgenţă. Ministrul Sorina Pintea şi-a trimis corpul de control la Craiova, în această dimineaţă.

„Având în vedere suspiciunile pe care familia le-a ridicat cu privire la modul în care a fost făcută intervenţia ambulanţei, am considerat necesar să constituim o echipă, împreună cu reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ce ar putea verifica dacă s-au respectat procedurile şi protocoalele pe care noi le avem. Eu cred că în maximum două zile vom avea nişte răspunsuri. Nu aş vrea să comentez acum modul în care ar fi trebuit să procedeze sau ce ar fi trebuit să facă, pentru că nu deţin toate informaţiile despre acest caz. Dar pentru că Ilie Balaci este eroul nostru naţional, cred că este de datoria noastră să intervenim”, a declarat la TVR ministrul Sănătăţii Sorina Pintea.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din toate timpurile, s-a stins fulgerător, duminică, la 62 de ani. S-a întâmplat în timp ce îşi vizita mama, iar medicii chemaţi în ajutor nu au reuşit să-l resusciteze. 

Supranumit "Magicianul din Bănie" sau "Minunea blondă", Ilie Balaci a fost fotbalistul care, în anii '80, a transformat Universitatea Craiova în "Campioana unei mari iubiri".

Similare
RECOMANDĂRI