Anglia a reuşit victoria în meciul cu Noua Zeelandă şi este prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby 2019
Sursa foto:Rugby World Cup Vizualizari:

Anglia a reuşit victoria în meciul cu Noua Zeelandă şi este prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby 2019

Anglia este prima finalistă a Cupei Mondiale de rugby. Englezii i-au "albit" pe All Blacks şi au câştigat, cu 19 la 7, un meci pe care l-au controlat în întregime.

De trei ori s-au întâlnit la Cupa Mondială şi, de fiecare dată, englezii au pierdut în faţa Noii Zeelande. Favoriţii caselor de pariuri pentru accederea în finală, All Blacks au simţit însă foarte repede forţa Angliei, care, în minutul 2, a culcat balonul în terenul de ţintă advers prin Manu Tuilagi.

Oamenii lui Eddie Jones au continuat să facă legea şi au mai reuşit un eseu prin Underhill, anulat însă după arbitraj video pentru un offside. Neozeelandezii au intrat pentru prima dată în 22-ul advers după aproape 20 de minute, dar Anglia a rezistat şi a încheiat prima parte cu 10 la 0.

În minutul 46, Nigel Owens anulează încă un eseu pentru englezi, 4 minute mai târziu, George Ford face 13 la 0 şi All Blacks încep să simtă pericolul. Ardie Savea dă senzaţia că Noua Zeelandă poate întoarce soarta semifinalei cu încercarea din minutul 57, dar Anglia rezistă, mai marchează din două penalităţi şi se impune cu 19 la 7.
Similare
RECOMANDĂRI