Auto: F1 - Mecanicul Ferrari accidentat de Raikkonen, operat cu succes
Sursa foto:Car Magazine Vizualizari:

Auto: F1 - Mecanicul Ferrari accidentat de Raikkonen, operat cu succes

Mecanicul italian al scuderiei Ferrari, accidentat duminică de pilotul său finlandez Kimi Raikkonen cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului, a fost operat cu succes luni pentru o fractură de tibie şi peroneu, a afirmat mecanicul pe contul său de Instagram.

"Operaţia a decurs bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de mine. Le spun un mare mulţumesc", a comentat Fransceco Cigarini.

Kimi Raikkonen, care se afla pe locul 3, a fost nevoit să abandoneze după ce a răsturnat un mecanic la a doua sa oprire la boxe.

De asemenea, Ferrari a primit o amendă de 50.000 de euro, după ce comisarii de cursă au apreciat că "echipa a lăsat să plece monopostul de o manieră periculoasă pentru personalul său, ceea ce a cauzat o accidentare", scrie Agerpres.

Pilotul german Sebastian Vettel (Mercedes), plecat din pole position, a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, a doua etapă a sezonului, pe circuitul Sakhir, lângă Manama, fiind urmat de finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes), sosit al doilea, şi de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), deţinătorul titlului, clasat al treilea.
Similare
RECOMANDĂRI