Bronz la Mondialele de tineret pentru luptătorii Nicolai Grahmez şi Vasile Diacon
Sursa foto:olympic.md Vizualizari:

Bronz la Mondialele de tineret pentru luptătorii Nicolai Grahmez şi Vasile Diacon

Luptătorii de stil liber din Republica Moldova, Nicolai Grahmez şi Vasile Diacon, au cucerit medalia de bronz la Mondialele de tineret din Slovacia.

Nicolai Grahmez a ajuns până în semifinalele categoriei de greutate 65 kg. El a trecut de sud-coreeanul Sangho Han (scor 10-0), azerul Royal Aghamaliyev (7-3), indianul Rohit Rohit (10-6), dar în penultimul act i-a cedat iranianului Amirhossein Azim Maghsoudi, cu 6-11. În meciul pentru medalia de bronz, Grahmez l-a învins lejer pe macedonianul Fati Vejseli, cu 15-5.

Acelaşi traseu a avut şi Vasile Diacon la 70 kg. El a câştigat în faţa polonezului Szymon Wojtkowski (10-0), georgianului Iveriko Julakidze (10-0), Vishal Kaliramana (9-7). În semifinale, a fost învins de viitorul campion mondial, azerul Khadzhimurad Gadzhiyev (6-16), iar în meciul pentru medalia de bronz Diacon a repurtat victorie în faţa iranianului Amirhossein Morteza Gholi Kavousi, cu 10-9.

La un pas de medalia de bronz a fost şi Andrian Grosul la 79 kg. El a înregistrat două victorii şi două înfrângeri, cedându-i în meciul decisiv azerului Orkhan Abasov (scor 3-3), scrie olympic.md.
Similare
RECOMANDĂRI