Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Calificare cu emoţii pentru canotorul Serghei Tarnovschi la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Calificare cu emoţii pentru canotorul Serghei Tarnovschi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a câştigat turneul din Rusia, care a pus la bătaie ultimul bilet olimpic în proba de canoe simplu, pe distanţa de o mie de metri.

Serghei Tarnovschi a trecut linia de sosire în 4 minute, 14 secunde şi 86 de sutimi, cu doar câteva zecimi de secundă în faţa rusului Ilia Shtotkalov.

SERGHEI TARNOVSCHI, canotor: ”A fost o vreme urâtă. Am avut vânt din partea stângă, apoi în faţă şi dreapta. A fost foarte greu. Cum te simţi după ce ai reuşit calificarea? Este un pas mare pentru mine. Este a doua participare din cariera mea la Jocurile Olimpice”.  

Sportivul de 23 de ani a participat în 2016 la Jocurile Olimpice de la Rio. Tarnovschi a cucerit bronzul, dar medalia i-a fost retrasă pentru că a fost prins dopat. La Olimpiada de la Tokyo din vara acestui an, Republica Moldova va avea 3 reprezentanţi la canoe. Acum o săptămână, Daniela Cociu şi Maria Olăraşu au obţinut cota olimpică în proba de dublu, pe distanţa de 500 de metri.
Similare
RECOMANDĂRI