Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Campioana lumii vine la Chişinău şi se anunţă un meci de poveste pe Stadionul Zimbru

Se apropie startul în preliminariile Campionatului European 2020. Campiona lumii vine la Chişinau şi se anunţă un meci de poveste pe Stadionul Zimbru. Echipa de fotbal a Republicii Moldova joacă acasă cu selecţionata Franţei, pe 22 martie, iar pe 25 va merge în Turcia, unde va da piept cu jucătorii lui Şenol Güneş.

Fără fundaşul Alexandru Epureanu, accidentat, şi fără internaţionalul Alexandru Gaţcan, fotbaliştii moldoveni s-au reunit, ieri, la Centrul de Pregătire de la Vadul lui Vodă. Mijlocaşul Artur Ioniţă crede că lipsa celor doi titulari îi va motiva pe jucătorii tineri să se implice mai mult.
 
Atacantul de 19 ani de la Torino Vitalie Damaşcan spune că doar cu o echipă unită, vor putea scoate un rezultat bun şi vor putea face faţă campionilor mondiali  - Mbappe, Pogba, Grizman sau Kante.
 
Pentru prima dată în istorie, selecţionata Republicii Moldova joacă cu campioana lumii en-titre. Stadionul Zimbru va fi plin, iar toate biletele au fost vândute. Alexandru Spiridon, antrenorul naţionalei, vrea un meci frumos şi să demonstreze publicului că fotbalul moldovenesc este pe drumul cel bun.

Meciul dintre Republica Moldova şi Franţa se va disputa vineri, 22 martie, pe Stadionul Zimbru şi va începe la ora 21:45.
Similare
RECOMANDĂRI