Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Campionatul European de Handbal: România - Olanda 20 - 24. Crina Pintea, desemnată cel mai bun pivot al competiţiei

România a încheiat Campionatul European de Handbal pe locul IV. Crina Pintea a fost desemnată cel mai bun pivot al competiţiei. În finala mică, Olanda ne-a condus şi cu 8 goluri. Meciul s-a văzut în direct, la TVR 1 şi TVR HD. StirileTVR.ro vă oferă cele mai importante momente ale partidei.

"Este un loc IV, am muncit pentru el, am trecut prin foarte, foarte multe să ajungem aici", a subliniat Crina Pintea, cel mai bun pivot al Europenelor. Ea le-a mulţumit colegelor pentru distincţia obţinută.

"Din păcate, astăzi atât s-a putut. Am pierdut meciul ăsta pe greşelile noastre eu zic că în atac, apărarea totuşi a funcţionat zic eu destul de bine", a declarat Mădălina Zamfirescu. "Revenirea a fost un pic cam târzie", a recunoscut ea. "Cred că locul IV e cel mai dureros loc, că atunci nu câştigi nimic, adică la locul I, locul II, locul III totuşi e ceva", a mai subliniat Zamfirescu.

Cristina Laslo: "Cred că diferenţa s-a făcut în prima repriză. (...) Cred că am intrat cu emoţii, însă după acest meci pot să spun că s-a adunat multă experienţă şi mergem cu foarte multă încredere spre viitor".

"Dacă mă întrebaţi strict despre rezultatul de azi, sunt supărată, însă per total sunt foarte mândră că sunt aici, că am jucat această finală şi semifinală şi vreau să le felicit pe toate colegele mele şi întreg staff-ul", a adăugat Laslo.

Antrenorul României a indicat şi el că prima repriză a fost cheia.

"Am jucat în ofensivă cu frică. În defensivă am jucat bine, dar în ofensivă n-am găsit poziţiile bune pentru a arunca, iar ele au marcat goluri multe şi uşor pe contraatac. În repriza a doua am jucat mai bine, ne-am decis să jucăm mai liber, să ne bucurăm de handbal şi de asta am jucat mai bine în partea a doua", a declarat Ambros Martin.

Similare
RECOMANDĂRI