Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Campionatul European de patinaj artistic se vede la TVR MOLDOVA. Franţa şi Rusia sunt favorite la câştigarea medaliilor de aur la proba de dans

Franţa şi Rusia sunt favorite la câştigarea medaliilor de aur la proba de dans a Campionatului European de patinaj artistic. Potrivit rezultatelor programului scurt de azi, lupta pentru bronz se va da între perechile de dans din Italia şi Rusia.

Multiplii campioni mondiali şi europeni Gabriela Papadakis şi Ghiyom Sizeron din Franţa au acumulat cel mai bun punctaj din partea arbitrilor - 88.78. Perechea franceză a depăşit cu doar cinci sutimi de puncte pe ruşii Victoria Siniţîna şi Nikita Kaţalapov.

Cele două perechi s-au înfruntat şi la Campionatul Mondial de anul trecut când francezii au luat aurul, iar ruşii – argintul. După programul scurt de astăzi, principalii pretendenţi la medaliile de bronz au devenit Sharlen Guignard cu Marco Fabri din Italia, şi Alexandra Stepanova cu Ivan Bukin din Rusia.

Cele două perechi se află la 5 puncte în spatele liderilor, Guignard şi Fabri având un punct avans faţă de Stepanova şi Bukin. Lupta finală pentru medalii va avea loc sâmbătă de la ora 15.00 în programul liber. Î

n această seară, de la ora 21.40 de minute, vor fi decernate primele medalii de la actuala ediţie a Campionatului European. TVR Moldova va transmite programul liber în proba masculină.
 
Similare
RECOMANDĂRI