Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Canotoarele Daniela Cociu şi Maria Olăraşu au demonstrat că sunt pregătite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Canotoarele din Republica Moldova Daniela Cociu şi Maria Olăraşu au demonstrat că sunt pregătite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ele au cucerit o medalie de aur şi alta de argint în proba de canoe dublu, la Campionatul European din Polonia rezervat sportivilor de până la 23 de ani. Daniela Cociu a devenit campioană europeană şi la simplu, pe distanţa de 500 de metri.

După ce au cucerit medalia de argint la proba de canoe dublu pe distanţa de 500 de metri, Daniela Cociu şi Maria Olăraşu au devenit campioane europene şi la 200 de metri, cu rezultatul de 44 de secunde şi 95 de sutimi.

La Campionatul European, Daniela Cociu a cucerit o medalie de aur şi la proba de simplu. Basarabeanca s-a impus pe distanţa de 500 de metri, cu timpul de 2 minute, 8 secunde şi 86 de sutimi.

Perechea Daniela Cociu şi Maria Olăraşu vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo la proba de canoe dublu, pe distanţa de 500 de metri. Republica Moldova va participa în premieră la proba de caiac-canoe feminin la Jocurile Olimpice. Competiţia se va desfăşura în perioada 23 iulie – 8 august şi va fi transmisă în direct pe TVR MOLDOVA.
Similare
RECOMANDĂRI