Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Căpitanul selecţionatei R. Moldova, după meciul cu Danemarca: A fost un rezultat dureros

Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova vrea să spele ruşinea în urma meciului pierdut cu 0 la 8 în faţa Danemarcei. Mâine, tricolorii speră să joace mai bine împotriva Israelului, în a treia partidă din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

ALEXANDRU EPUREANU, căpitan, selecţionata Republicii Moldova: „A fost un rezultat dureros în acest meci. Pentru mine tot, am avut o noapte nedormită, ca toată echipa. Sper să fie o lecţie pentru noi şi să nu mai repetăm acest lucru. Sigur şi eu ca şi căpitan al echipei, îmi iau responsabilitatea pentru că fiind în teren, nu am putut să găsesc un mod de a ridica moralul echipei”

Căpitanul echipei Alexandru Epureanu spune că tricolorii trebuie să aibă un moral ridicat înaintea partidei cu Israelul şi să uite de rezultatele slabe din ultimii doi ani. Mai ales că selecţionata Republicii Moldova nu a mai câştigat vreun meci din iunie 2019.

ALEXANDRU EPUREANU, căpitan, selecţionata Republicii Moldova: „Problema este poate din punct de vedere psihologic, mintal. Neavând prea multe rezultate pozitive, asta tot joacă un rol important pentru jucătorii noştri. Trebuie să facem tot posibilul să schimbăm această mentalitate. Dar putem asta schimba doar prin rezultate pozitive şi sperăm în meciurile următoare să facem acest lucru.”

Selecţionerul Roberto Bordin se aşteaptă la un meci greu împotriva Israelului, dar speră că elevii săi vor juca mai bine.  

ROBERTO BORDIN, selecţioner, Republica Moldova: „Vrem să fim mult mai concentraţi, mai puternici, mai dinamici. Bienînţeles că nimeni nu poate să vorbească despre rezultat, dar vom încerca să facem tot ce depinde de noi. Ceea ce vreau eu de la jucători este ca să dea dovadă de caracter şi să aibă încredere în ei. Pentru mine asta e cel mai important în această partidă”.

Meciul dintre Republica Moldova şi Israel se va juca mâine, 31 martie, pe stadionul Zimbru din Chişinău, de la ora 21:45. După primele două partide din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, tricolorii au acumulat un singur punct în urma egalului înregistrat acasă cu Insulele Feroe. Selecţionata Republicii Moldova e pe ultimul loc în grupa F din care mai fac parte Danemarca, Austria, Scoţia, Israel şi Insulele Feroe. Câştigătoarele grupelor se vor califica direct la Cupa Mondială din Qatar, iar alte zece echipe clasate pe poziţia a doua vor juca meciuri de baraj.
Similare
RECOMANDĂRI