Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ce superstiţii are Simona Halep. Sportiva a comentat un punct din meciul lui Monfils, în direct la Tennis Channel

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a acordat marţi, după meciul câştigat cu Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA) din turul I de la Roland Garros, un interviu postului Tennis Channel, în care a vorbit despre meci, despre superstiţiile ei la turneul din capitala Franţei, dar a şi comentat un punct din meciul lui Gael Monfils, aflat în desfăşurare.

"Nu se atinge nimeni de geanta mea şi nici de rachete. Mi le aranjez în acelaşi loc, îmi pictez racordajul, ţin racheta într-o anume poziţie la fiecare început de punct, cu logo-ul în sus" sunt superstiţiile Simonei. Sportiva  a renunţat, însă, la rutina pariziană de anul trecut, când a cucerit Roland Garros-ul.

Sportiva a comentat pentru americani un punct jucat de Gael Monfils, francezul cu cel mai spectaculos stil de joc din tenisul mondial şi a declarat că îl urmăreşte  cu plăcere şi ar lua serviciul de la el: "Îmi place să-l urmăresc, e amuzant! Aş lua serviciul de la el, am nevoie de un serviciu bun!"

Simona Halep, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a învins-o marţi pe australianca Ajla Tomljanovic, cu 6-2, 3-6, 6-1 într-un meci din prima rundă a turneului de la Paris, al doilea de Mare Şlem al anului.

Embedded video

Tennis Channel@TennisChannel

Attitude is everything for @Simona_Halep.

She chats with @BrettHaber about how being calm on court and being happy are her two main priorities, but she's not taking her eye off the trophy anytime soon either. 🏆

240
12:30 AM - May 29, 2019

42 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Similare
RECOMANDĂRI