CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League, după 1-0 cu Djurgaarden
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League, după 1-0 cu Djurgaarden

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League la fotbal după ce a învins echipa suedeză Djurgaarden IF cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Tele2 Arena din Stockholm, în turul al treilea preliminar al competiţiei.

Pentru un loc in grupele competitiei, campionii Romaniei se vor lupta cu finlandezii de la Kuopion, care i-au invins pe cei de la FK Suduva (Lituania), scor 2-0, notează sport.ro.

CFR Cluj este favorita, dominandu-si adversara la toate capitolele. 

Valoarea de piata a echipei lui Dan Petrescu este de 24,05 milioane de euro, in timp ce finlandezii valoreaza doar 4,23 de milioane de euro.

Cei mai bine cotati jucatori din tabara clujenilor sunt Billel Omrani (2,8 milioane de euro) si Cristi Manea (2,7 milioane de euro). 

De cealalta parte, cel mai valoros fotbalist de la Kuopion este atacantul Rangel, cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Din punct de vedere al varstei jucatorilor, CFR Cluj are un lot mai experimentat. Echipa lui Dan Petrescu are o medie de varsta de 28,3 ani, in timp ce finlandezii au o medie de 24,4 ani. 

Duelul din playoff-ul Europa League va avea loc pe terenul celor de la CFR Cluj, pe 1 octombrie. 

Similare
RECOMANDĂRI