FOTO. Chişinăuianul Iulian Chiriţă a devenit campion al României la tenis de masă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Chişinăuianul Iulian Chiriţă a devenit campion al României la tenis de masă

Jucătorul de tenis de masă din Republica Moldova, Iulian Chiriţă, a câştigat titlurile de campion al României la tenis de masă, ediţia 2019, categoriile de vârstă cadeţi şi juniori. Turneul a avut loc la Buzău şi i-a reunit pe cei mai buni jucători de la toate cluburile din România.

Iulian Chiriţă a fost clasat pe locul 8 în clasamentul Federaţiei Române de Tenis de Masă, (categoria seniori), anul trecut, chiar dacă este încă de vârsta junioratului. 

În 2018 tânărul sportiv din Chşinău a participat la mai multe  competiţii internaţionale: locul IV la Euro Mini Champ’s (Schiltigheim, Franţa), locul I echipe masculin juniori 2, locul I simplu masculin juniori 2, locul I dublu masculin juniori 2, locul I dublu mixt juniori 2 la Campionatele Balcanice juniori (Zenica, Bosnia şi Herţegovina), locul I la turneul internaţional ITTF World Cadet Challenge de la Tottori (Japonia), proba dublu mixt, categoria de vârstă până la 12 ani.

Iulian Chiriţă s-a antrenat la clubul Topspin USM Chişinău aproximativ trei ani, după care a plecat în 2015, împreună cu mama şi fratele Cristian, în România, fiind ambii legitimaţi la CS TT Pristavu Câmpulung. Cu acest club, ambii au devenit campioni naţionali de cadeţi şi juniori, fiind incluşi în loturile naţionale, scrie Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI