CM 2018, optimi de finală: Brazilia–Mexic, ora 17.00, Belgia–Japonia, ora 21.00
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

CM 2018, optimi de finală: Brazilia–Mexic, ora 17.00, Belgia–Japonia, ora 21.00

Faza optimilor de finală continuă, astăzi, la TVR, cu încă două partide. De la 17.00, Brazilia întâlneşte Mexicul, iar de la ora 21.00, se joacă Belgia - Japonia.

Belgia – Japonia, ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD

Belgia vrea să continue seria victoriilor la Mondialul din Rusia. La Rostov, "dracii roşii" sunt consideraţi mari favoriţi în faţa Japoniei. Asiaticii nu au trecut până acum de optimi, Japonia cedând în ultimele 5 confruntări împotriva reprezentativelor europene. Belgia-Japonia este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 21:00.

Belgia a câştigat grupa cu maximum de puncte, 9, în timp ce Japonia s-a calificat cu mare noroc în optimi, graţie numărului mai mic de cartonaşe în defavoarea Senegalului.

Elevii lui Martinez sunt consideraţi mari favoriţi - Belgia este neînvinsă de 22 de partide.

Tradiţia confruntărilor directe este de partea niponilor. Din cele 5 întâlniri, Japonia a câştigat două, iar două s-au încheiat remiză.

Ultima întâlnire a consemnat şi singurul succes al Belgiei, 1-0, într-un amical disputat anul trecut.

Pentru Eiji Kawashima, partida de la Rostov are o importanţă aparte. Portarul niponilor a jucat în Belgia pentru Lierse şi Standard Liege.

Brazilia – Mexic, ora 17.00, TVR 1 şi TVR HD

Brazilienii trag semnalul de alarmă după ce Germania, Argentina şi Portugalia au plecat acasă. “Nu ne consideraţi favoriti în optimi cu Mexicul”, avertizează jucătorii sud-americanii înaintea partidei de la  Samara. Brazilia - Mexic este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 17:00.

Eşecul marilor favorite i-a pus pe gânduri pe brazilieni. „Dacă ne consideraţi favoriţi asta nu înseamnă că meciul este dinainte câştigat. Uitaţi-vă la Germania. Era considerată favorita  grupei  şi a plecat acasă", spune Casemiro.

Mondialul a rămas fără Messi şi Cristiano Ronaldo. Acum toţi ochii sunt aţintiţi spre Neymar. Brazilienii se aşteaptă la o confruntare dificilă la Samara, chiar dacă Mexicul a tremurat serios pentru calificarea în optimi.

Similare
RECOMANDĂRI