Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cori Gauff, adversara Simonei Halep la Wimbledon, este impresariată de firma lui Roger Federer

"Nu am niciun merit, dar sunt foarte fericit că şi-a văzut visul cu ochii" spune marele Federer despre Cori Gauff, puştoaica minune care se bate cu Halep în optimi la Wimbledon. Cori e reprezentată de firma celebrului jucător elveţian.

Roger Federer: "Ştiu câteva lucruri despre ea. Este cool, foarte drăguţă… Cred că a jucat grozav."

Adversara Simonei din optimile Wimbledon-ului, Cori Gauff, este protejata lui Federer: agenţia de management "Team Eight", patronată de elveţian, o impresariază pe americanca de numai 15 ani.

"Nu cred că pot să îmi atribui vreun credit. Sunt prea departe de toate. Am fost, desigur, foarte fericit pentru ea că a trăit ziua de vis pe care şi-a dorit-o", a declarat Federer despre noua revelaţie a tenisului feminin.

Roger Federer a urmărit meciul adolescentei cu sloena Polona Hercog: "Am urmărit tot meciul. Eram la tratament. Cred că a fost o situaţie uimitoare să joace ca şi când ar avea 23-24 de ani."

De altfel, campionul elveţian şi sportiva din Statele unite s-au întâlnit înainte de meci pe aleile de la "Wimbledon şi au schimbat câteva cuvinte, surprinse de camerele de luat vederi.

Gauff a dezvăluit că Federer i-a dat sfaturi la Open-ul Australiei, după ce a pierdut în turneul junioarelor.

Similare
RECOMANDĂRI