Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cu ochii pe franţuzoaice. Simona Halep şi-a "spionat" adversarele înaintea semifinalei de Fed Cup

Simona Halep le-a "spionat" pe franţuzoaice înaintea semifinalei din Fed Cup. Buzărnescu, singura dintre românce care a jucat pe zgură în acest an, ar putea fi numărul 2, după Halep.

Peste 1.000 de francezi au vrut să primească în dar o minge de tenis de la Halep înaintea semifinalei "Fed Cup" de la Rouen unde 600 de fani români vor lua cu asalt Kindarena de la Rouen.

"Trebuie să ne luăm energia de la suporterii noştri, de la echipa noastră şi de la apropiaţii noştri care vin să ne susţină", spune Simona Halep.

Florin Segărceanu, căpitan nejucător România: "O să avem foarte mulţi spectatori din România care o să ne susţină şi sperăm să echilibrăm entuziasmul suporterilor francezi."

Cu optimi disputate la Charleston şi singura din echipa României cu meciuri jucate şi câştigate pe zgură în 2019, Mihaela Buzărnescu are motive să fie preferată Irinei Begu, ca numărul 2, după Halep.

"Este foarte important că am mai multe jocuri în picioare. În rest, nu mă simt diferit", spune Mihaela Buzărnescu. "Nu contează împotriva cui jucăm. Sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum", a adăugat sportiva.

Similare
RECOMANDĂRI