Doi judoka din Republica Moldova, pe podium la GP de la Antalya
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi judoka din Republica Moldova, pe podium la GP de la Antalya

Doi judoka din Republica Moldova au cucerit medalii la Grand Prix-ul încheiat duminică, 8 aprilie, la Antalya, Turcia la care au participat peste 300 de sportivi din 50 de ţări.

Doi din cei trei judoka din Republica Moldova prezenţi la Grand Prix-ul de la Antalya au încheiat concursul pe podium. Denis Vieru (categoria 66  kg) a luat argintul, iar Dorin Goţonoagă (categoria 81 kg) a ocupat locul 3. Ambii au disputat câte 5 lupte, reuşind câte 4 victorii şi suferind câte o înfrângere, notează radiochisinau.md.

Denis Vieru a repurtat victorii în faţa unor sportivi din Kazahstan, Iran, Slovenia şi Mongolia, iar în finală a cedat în faţa georgianului Bagrati Niniashvili.

Dorin Goţonoagă s-a impus în primele două runde în confruntări cu judoka din Suedia şi Rusia, iar în sferturi a pierdut în faţa viitorului câştigător al concursului, georgianul Tato Grigalashvili. În recalificări, el a trecut de un sportiv din Muntenegru, iar în lupta pentru bronz l-a învins pe uzbecul Sukhrob Tursunov.

Cel de-al treilea sportiv din Republica Moldova care a participat la turneul din Antalya, Ion Nacu (categoria 73 kg), a repurtat o victorie în primul meci, dar a fost eliminat din concurs după a doua luptă în care a fost învins.

Similare
RECOMANDĂRI