Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi patinatori din Rusia şi unul din Georgia au devenit primii medaliaţi la actuala ediţie a Campionatului European de patinaj artistic

Doi patinatori din Rusia şi unul din Georgia au devenit primii medaliaţi la actuala ediţie a Campionatului European de patinaj artistic. Lupta pentru următoarele medalii se va da în această seară de la ora 21.40 de minute în direct la TVR Moldova, în programul liber al probei de perechi.

Cu al doilea rezultat după programul scurt, rusul Dmitrii Aliev a evoluat fără greşeli şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Principalul său adversar, cehul Michal Brezina, care avea două puncte avans înaintea programului liber, a avut o prestaţie dezamăgitoare. El a ratat primele două sărituri şi a ocupat în final abia poziţia a şaptea la acest campionat. Argintul i-a revenit unui alt patinator din Rusia - Artur Danielean, iar bronzul a fost câtigat de Morisi Kvitelashvili, din Georgia.

Următoarele medalii vor fi decernate în această seară după programul liber la proba de perechi. Reprezentanţii Rusiei sunt pe primele 3 locuri, după programul scurt, prin perechile Alexandra Boikova/Dmitrii Kozlovski, Daria Pavliuchenko/Denis Khodykin şi Evghenia Tarasova/Vladimir Morozov.

Azi au intrat în competiţie şi patinatoarele. În proba feminină, după programul scurt conduc cele trei rusoaice prezente la campionat. Aliona Kostornaia a acumulat aproape 85 de puncte, cu 7 mai mult decât a doua clasată, Anna Şcerbakova care, la rândul ei, a depăşit-o cu trei puncte pe Alexandra Trusova. Programul liber, la care se vor decide medaliile, va începe mâine seara, la TVR Moldova de la ora 21.50 de minute.
 
Similare
RECOMANDĂRI