Dorin Bucşa, medaliatul cu bronz la Campionatul European de Box Under-22 în vizită la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării
Sursa foto:Realitatea.md Vizualizari:

Dorin Bucşa, medaliatul cu bronz la Campionatul European de Box Under-22 în vizită la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării

Sportivul medaliat cu bronz la Campionatul European de Box Under-22, Dorin Bucşa, şi antrenorul acestuia, Igor Untilă au fost primiţi în vizită de ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Monica Babuc.

Monica Babuc l-a felicitat pe sportiv, spunând că asemenea tineri sunt modele pentru generaţiile actuale şi viitoare. ,,În spatele unei medalii stă o muncă tenace, o forţare a limitelor şi uneori chiar sacrificii. Sunteţi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi şi aţi arătat că prin muncă susţinută, prin determinare şi hotărâre putem reuşi”, a menţionat ministrul Monica Babuc.
 
Dorin Bucşa, tânărul din Hânceşti, a obţinut o medalie de bronz la Campionatul European de Box Under-22, care s-a desfăşurat la Târgu-Jiu, România, în perioada 25 martie – 1 aprilie. Boxerul, care a luptat la categoria de greutate 60 kg, a repurtat trei victorii: prima a obţinut-o în disputa cu sportivul Jasim Ljama din Macedonia, a doua cu Murat Yildirim din Germania, iar a treia cu Hrayr Shahverdyan din Armenia.
 
Din componenţa lotului Republicii Moldova au mai făcut parte sportivii: Oleg Rîsiuc, Vlad Gavriliuc, Victor Vacula, Vlad Gumeniuc, Cristina Cravcenco, Victor Sambriş şi Cristi Constantinov.
Similare
RECOMANDĂRI