Echipa naţională de fotbal U-21 din R. Moldova a învins selecţionata Armeniei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Echipa naţională de fotbal U-21 din R. Moldova a învins selecţionata Armeniei

Echipa naţională de fotbal Under-21 din Republica Moldova a învins ieri, la stadionul Zimbru din Chişinău, într-un meci de verificare, cu scorul 1-0, selecţionata Armeniei.

Unicul gol al partidei a fost marcat în prelungiri, din lovitură de la 11 metri, de Serghei Svinarenco.

Gazdele au atacat mai mult, au creat cu regularitate faze periculoase la poarta adversă, dar niciunul din şuturile expediate pe spaţiul porţii nu s-a încununat de succes. Antrenorul selecţionatei din Republica Moldova, Serghei Cleşcenco a indicat la conferinţa de presă asupra cărui aspect al pregătirii urmează să pună accentul în continuare la antrenamente. „Victoria repurtată este importantă din punct de vedere psihologic. Am atacat mult, însă, am înscris un singur gol. Neajunsul principal care urmează să fie lichidat în continuare la antrenamente este cizelarea  jocului în grup, în special, în faza ofensivă. În defensivă n-am permis spaţii libere, ne-am apărat precis. Ne pregătim în continuare de meciul din preliminariile Campionatului European cu selecţionata Belarusului”, a spus tehnicianul.

Antrenorul echipei oaspete, Armen Giulbudageanţ s-a arătat, la conferinţa de presă, mulţumit de prestaţia  elevilor săi, chiar dacă au suferit înfrângere. „Nu am jucat, din diferite motive, cu componenţa cea mai puternică. Am scăpat gol doar în prelungiri. În fond, sunt satisfăcut de prestaţia echipei, pentru că am avut nevoie mult de acest meci. L-am susţinut, am cedat cu scor minim, în prelungiri”, a spus el.

Echipa de fotbal a Republicii Moldova a evoluat în următoarea componenţă: Brânză, A. Macriţchi (Mateescu, 88), Marandici, V. Macriţchi (Rusnac, 88), Dragan (Căruntu, 88), Caimacov, Bejan (Zagaevschi, 74), Gulceac (Slivca, 61), Craciun, Svinarenco, Stână. 

Meciul cu selecţionata Belarusului din preliminariile Campionatului European se va desfăşura pe 6 septembrie la Orhei, scrie Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI