Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Echipele de fotbal din Republica Moldova au debutat fără succes în Conference League

Echipele de fotbal din Republica Moldova au debutat aseară în Conference League. În manşa tur, Petrocub Hînceşti şi Milsami Orhei au obţinut remize, iar Sfântul Gheorhe Suruceni a suferit o înfrângere.

Vicecampioana Republicii Moldova, FC Petrocub, a mers în Macedonia, unde a întâlnit formaţia Sileks. Gazdele au deschis rapid scorul, încă din minutul 5. Formaţia din Hînceşti a restabilit  egalitatea în prelungirile primei reprize prin Sergiu Plătică.

În repriza secundă, Petrocub a luat cu asalt poarta macedonienilor, dar nu a reuşit să înscrie şi meciul s-a încheiat 1 la 1.

Într-un alt meci disputat aseară, Milsami Orhei a găzduit formaţia FC Sarajevo din Bosnia şi Herţegovina. Portarul Emil Tâmbur a fost eroul "vulturilor roşii", după ce a apărat o lovitură de la 11 metri.

S-a încheiat 0 la 0, iar lupta decisivă se va da în Bosnia, peste o săptămână. O altă echipă din Republica Moldova, Sfîntul Gheorghe, a pierdut cu 2 la 5 în faţa formaţiei Partizani din Albania. Meciurile din retur, din primul tur preliminar al Conference League, se vor disputa joi, 15 iulie.
Similare
RECOMANDĂRI