Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Eşec fără precedent al naţionalei Republicii Moldova în preliminariile Campionatului Mondial

Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova a fost umilită de Danemarca în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii au cedat cu 0 la 8. A fost cea mai categorică înfrângere a selecţionatei Republicii Moldova înregistrată vreodată.

În deplasarea din Danemarca, fotbaliştii basarabeni au rezistat doar 19 minute. Cătălin Carp a faultat în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, transformată fără probleme de Dollberg. În următoarele 20 de minute, tricolorii au mai încasat patru goluri. Damsgaard a reuşit dubla, iar Larsen şi Jensen au înscris alte două goluri. Astfel, la pauză scorul era deja de 5 la 0 pentru danezi.

Imediat după reluarea jocului, gazdele au mai marcat o dată prin Dollberg, iar selecţionata Republicii Moldova era la un gol distanţă faţă de cea mai drastică înfrângere din istoria sa. Spre finalul partidei, danezii au mai înscris însă de două ori. Mai întâi, Robert Skov a făcut 7-0, iar Marcus Ingvartsen a stabilit rezultatul final.

După două meciuri în această campanie preliminară, Republica Moldova este pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct obţinut la mijlocul săptămânii trecute acasă în faţa Insulelor Feroe. Pentru tricolori urmează duelul cu Israel. Partida se va juca pe 31 martie, de la ora 21:45, pe stadionul Zimbru din Chişinău,.
 
Similare
RECOMANDĂRI