EURO 2020: Fanii englezi care călătoresc în Italia, obligaţi să stea cinci zile în carantină
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

EURO 2020: Fanii englezi care călătoresc în Italia, obligaţi să stea cinci zile în carantină

Fanii fotbalului care doresc să se deplaseze din Anglia la Roma, pentru a urmări partida cu Ucraina din sferturile de finală ale EURO 2020, vor fi obligaţi să intre în carantină pentru o perioadă de cinci zile, imediat după sosirea lor în Italia, au subliniat autorităţile din această ţară, citate de Agerpres.

"Aş dori să vă reamintesc că, din motive de luptă cu pandemia de coronavirus şi varianta Delta, există o perioadă obligatorie de cinci zile de carantină pentru toţi cei care sosesc din Marea Britanie", a declarat miercuri comisarul pentru sănătate al regiuni italiene Lazio, Alessio D'Amato.

Italia a emis deja decretul corespunzător la mijlocul lunii iunie. În plus, toate persoanele care intră în ţară din Marea Britanie trebuie să se supună unui test pentru coronavirus.

Selecţionata Angliei va părăsi Londra pentru prima dată de la debutul EURO 2020, urmând să înfrunte sâmbătă reprezentativa Ucrainei, pe Stadio Olimpico din Roma.

În cazul unei victorii, naţionala Three Lions va disputa semifinalele şi o eventuală finală a competiţiei acasă, pe stadionul Wembley.

Similare
RECOMANDĂRI