Felix Cosmolici şi Vlada Caraulinaia, deţinători ai Cupei Moldovei la tenis de masă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Felix Cosmolici şi Vlada Caraulinaia, deţinători ai Cupei Moldovei la tenis de masă

Felix Cosmolici şi Vlada Caraulinaia, originari din Chişinău, au intrat în posesia Cupei Moldovei la tenis de masă, rezervată juniorilor, care s-a desfăşurat în weekend la sala specializată a Universităţii de Stat din Moldova.

Cei doi sportivi au învins în toate partidele disputate. Vlada Caraulinaia a învins-o cu scorul 3-2 pe ocupanta locului doi, Diana Gurschi (Mereni, Anenii-Noi). În setul al cincilea, decisiv, ea şi-a întrecut rivala doar în prelungiri cu scorul 12-10. „A fost una dintre cele mai dramatice partide la acest turneu, dacă ţinem cont şi de faptul că încă un set a desemnat câştigătoarea, de asemenea, în prelungiri”, a declarat pentru Moldpres candidatul de maeştri ai sportului Ivan Kapsamun.

Câştigătorul turneului masculin, Felix Cosmolici, legitimat la un club din Magdeburg (Germania), a avut de înfruntat doi parteneri puternici: Mihai Caminschi din Ungheni, care evoluează în Divizia A din campionatul României pentru clubul din Constanţa, şi Daniil Titov, campionul municipiului Chişinău. Ei s-au clasat pe locurile doi şi, respectiv, trei. În ambele partide cu aceşti premianţi, Felix Cosmolici a învins cu scorul 3-1.

Un alt jucător de tenis de masă din Chişinău, Sergiu Ştepu, a reuşit să obţină victoria (3-2) în partida disputată cu sportivul Mihai Caminschi. Turneul a constituit un test important pentru pretendenţii la dreptul de a fi incluşi în echipa naţională, care va participa la Campionatul European şi Mondial din 2019, scrie Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI