Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul Olympic Eco Fest va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, în parcul Valea Morilor

La sfirsitul saptaminii, pe 28 septembrie, în Parcul Valea Morilor din Chişinău va avea loc Festivalul Olympic Eco Fest. În acest an, toate activităţile sportive vor fi concentrate în zona plajei. Totodată, în premieră, în cadrul evenimentului, va fi organizat un târg al recoltelor pentru a susţine producătrii autohtoni.

Parcul Valea Morilor se va transforma sâmbăta într-un orăşel al sportului. De la mic la mare, mii de oameni pasionaţi de un mod sănătos de viaţă sunt aşteptaţi să facă mişcare într-un mediu curat. Pe lac va fi o adevărată flotă de ambarcaţiuni sportive.
 
Şi în acest an va avea loc o cursă de alergări. Toţi participanţii vor primi un tricou olimpic. Conform tradiţiei, organizatorii evenimentului, sportivii dar şi antrenorii vor sădi copaci.

În premieră, la ediţia din acesta an a Olympic Eco Fest, va fi organizat un târg la care vor participa mai mulţi producători autohtoni.

Ajuns la a cincea ediţie, festivalul Olympic Eco Fest va avea loc, sâmbătă, 28 septembrie, în parcul Valea Morilor din Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI