Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul „Bucurie în Mişcare”, cel mai aşteptat festival cultural sportiv

Unde este loc pentru mişcare, bucuria vine la pachet. Cel mai aşteptat festival cultural sportiv de la Chişinău, „Bucurie în Mişcare”, a început în dimineaţa cu multă distracţie şi s-a încheiat seara târziu. Vremea nu i-a împiedicat pe vizitatori să se implice în tot felul de jocuri. Cei mai încântaţi au fost copiii.

Trupele de dans au deschis Festivalul „Bucurie în Mişcare”. Abia apoi vizitatorii au pornit în căutarea sportului preferat. Si au avut de unde alege.

Cei mai interesaţi de mişcare au fost copiii. Ei au venit nu doar bine pregătiţi pentru a alerga toată ziua, ci şi bine echipaţi.

Toate spaţiile sportive au fost amenajate la Universitatea Tehnică din Chişinău. Pe scenă însă, toată ziua, s-au oferit lecţii de fitnes şi sport.

Organizatorii spun că vremea nu le-a clintit deloc planurile, ba mai mult, e tocmai perfectă pentru a face sport. Programul zilei nu-i lăsa pe vizitatori să se plictisească.

Festivalul „Bucurie în Mişcare” se află la a treia ediţie în Republica Moldova, iar idea a fost preluată din România unde este organizat din 2012.
Similare
RECOMANDĂRI