Finală fără favoriţi la Londra. Tsitsipas se va duela cu Thiem pentru câştigarea Turneului Campionilor
Vizualizari:

Finală fără favoriţi la Londra. Tsitsipas se va duela cu Thiem pentru câştigarea Turneului Campionilor

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta, duminică, în finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, pe austriacul Dominic Thiem, care l-a învins sâmbătă seara pe germanul Alexander Zverev, deţinătorul titlului, cu 7-5, 6-3, în a doua semifinală de la Londra.

Thiem, cap de serie numărul cinci, a avut nevoie de o oră şi 34 de minute pentru a trece de Zverev, cap de serie numărul şapte. Zverev a terminat cu 19 erori neforţate, faţă de 12 ale lui Thiem.

În prima semifinală, Tsitsipas, numărul şase pe lista capilor de serie, a trecut de elveţianul Roger Federer, al treilea favorit, cu 6-3, 6-4.

În finala de dublu, cuplul alcătuit din sud-africanul Raven Klaasen şi neozeelandezul Michael Venus, cap de serie numărul cinci, va întâlni perechea franceză Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut.  În penultimul act, Klaasen şi Venus au câştigat cu 6-7 (5), 7-6 910), 10-6 în faţa columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, principalii favoriţi. Francezii Herbert şi Mahut, favoriţii numărul şapte, s-au impus cu 6-3, 7-6 (4) în faţa favoriţilor numărul doi, Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia).

Similare
RECOMANDĂRI