Florentino Perez îi linişteşte pe fanii Realului. Neymar şi Hazard sunt favoriţi să-i ia locul lui Ronaldo
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Florentino Perez îi linişteşte pe fanii Realului. Neymar şi Hazard sunt favoriţi să-i ia locul lui Ronaldo

Florentino Perez i-a liniştit pe fanii Realului. "Vom aduce jucători incredibili", a promis preşedintele clubului. Neymar şi Hazard sunt favoriţi să-i ia locul lui Ronaldo.

Real Madrid îi caută cu disperare inlocuitor lui Cristiano Ronaldo. Galacticii au făcut o ofertă incredibilă pentru noul campion mondial, Kylian Mbappe: 300 de milioane de euro, însă pentru PSG nu a fost de ajuns. Următorul pe listă este Neymar, pe care speră să-l convingă să revină în La Liga, dar şi Eden Hazard, de la Chelsea este pe lista madrilenilor. Preşedintele Realului promite transferuri importante, scrie digisport.ro.

"Suntem conştienţi ce aşteptări sunt de la această echipă în fiecare sezon. Suntem Real Madrid şi ne dorim mereu mai mult. Este o echipă obişnuită să câştige, cu jucători de top. Avem o trupă grozavă, care se va întări cu noi jucători incredibili", a spus numărul unu de pe Bernabeu.

În aşteptarea transferurilor galactice, Real Madrid şi-a prezentat una dintre principalele achiziţii ale verii. Fundaşul dreapta, Alvaro Odriozola, a purtat pentru prima dată tricoul blanco. A fost adus de la Real Sociedad în schimbul a 30 de milioane de euro.

Similare
RECOMANDĂRI