Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Republicii Moldova a devenit campion al Turciei cu formaţia Istanbul Başakşehir

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a Republicii Moldova, Alexandru Epureanu, a devenit campion al Turciei cu formaţia Istanbul Başakşehir. În penultima etapă de campionat, echipa sa a învins-o cu 1 la 0 pe Kayserispor, trecându-şi în palmares primul titlu de campioană din istoria clubului. Epureanu a fost prezent pe teren pe toată durata partidei.

Bucurie mare pentru echipa fotbalistului basarabean Alexandru Epureanu. După mai mulţi ani la rând în care a pierdut titlul de campioană pe ultima sută de metri, Başakşehir a reuşit, aseară, să scrie istorie şi să câştige mult râvnitul trofeu. Golul victoriei a fost marcat în minutul 19 de mijlocaşul Mahmut Takdemir.

După meci, fotbaliştii lui Istanbul Başakşehir au declanşat fiesta pe teren, iar apoi s-au distrat şi la conferinţa de presă a antrenorului Okan Buruk.

Nebunie a fost şi pe străzile din Istanbul, unde mii de suporteri au ieşit să sărbătorească titlul de campioană.

Jucătorul basarabean Alexandru Epureanu evoluează la clubul din Istanbul din august 2014. El a jucat în tricoul lui Başakşehir 195 de meciuri şi a marcat 15 goluri.
Similare
RECOMANDĂRI