Fotbal: Franţa a remizat şi cu Ucraina, în preliminariile CM 2022
Sursa foto:NewsMag Vizualizari:

Fotbal: Franţa a remizat şi cu Ucraina, în preliminariile CM 2022

Naţionala de fotbal a Franţei, deţinătoarea titlului mondial, a remizat şi cu reprezentativa Ucraina, 1-1, sâmbătă, în deplasare, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, la doar trei zile după ce era ţinută în şah de Bosnia.

Mikola Şaparenko (44), jucător antrenat de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a deschis scorul pentru gazde în finalul primei reprize, dar ''Les Bleus'' au egalat prin Anthony Martial (50).

Franţa continuă să conducă detaşat într-o grupă în care Ucraina a terminat la egalitate toate cele cinci partide susţinute.

Danemarca are un parcurs perfect, reuşind a cincea sa victorie din tot atâtea posibile în această campanie, 1-0 cu Feroe, având un golaveraj remarcabil, 17-0. Danezii au câştigat greu, cu 1-0, în Feroe, printr-un gol marcat târziu de Jonas Wind.

Israelul a dispus de Austria cu 5-2, prin golurile înscrise de Manor Solomon, Munas Dabbur, Eran Zahavi (dublă) şi Shon Weissman.

Irlanda, după ce a pierdut dramatic în Portugalia (1-2), a smuls egalul acasă cu Azerbaidjanul, 1-1, prin golul lui Shane Duff (87).

Norvegia, Turcia şi Olanda au câştigat fără probleme în Grupa G.

Vicecampioana mondială Croaţia s-a impus cu 1-0 în Slovacia, golul venind în ultimele minute (Marcelo Brozovic - min. 86).

Portarul Cristian Avram (FC Buzău), Igor Armaş (FC Voluntari), Vadim Raţă (FC Voluntari) au fost integralişti pentru Republica Moldova, învinsă de Scoţia cu 1-0.

Risto Radunovic a fost integralist la naţionala Muntenegrului, învinsă cu 4-0 de Olanda, în timp ce Marko Vukcevic (UTA Arad) a intrat în min. 51.

Rezultatele de sâmbătă:
Grupa A
Irlanda - Azerbaidjan 1-1
Au marcat: Shane Duffy 87, respectiv Emin Mahmudov 45+1.

Serbia - Luxemburg 4-1
Au marcat: Aleksandar Mitrovic 22, 35, Maxime Chanot (autogol) 82, Nikola Milenkovic 90+6, respectiv Olivier Thill 77.
Cartonaş roşu: Gerson Rodrigues (Luxemburg) 90+5.
Similare
RECOMANDĂRI