Fotbal: Ibrahimovic a reuşit primul hat-trick pentru Los Angeles Galaxy
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fotbal: Ibrahimovic a reuşit primul hat-trick pentru Los Angeles Galaxy

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a reuşit primul său hat-trick pentru noua sa formaţie, Los Angeles Galaxy, în partida câştigată de californieni, cu scorul de 4-3, în faţa formaţiei Orlando City, în ultima partidă a celei de-a 20-a etape din Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), informează agenţia EFE.

Ibrahimovici a marcat toate cele trei goluri în repriza secundă (min.47, 67 şi 71) a meciului disputat pe stadionul StubHub Center din Carson (California), în faţa 24.941 spectatori, după ce Galaxy a fost condusă la pauză (1-2). Celelalte goluri ale întâlnirii au fost marcate de mexicanul Giovani dos Santos (min.39) pentru Galaxy, respectiv columbianul Cristian Higuita (min.18), francezul Michael Ciani (min.44 - autogol) şi americanul Dom Dwyer (min.54) pentru oaspeţi.

Starul suedez a ajuns astfel la 15 goluri marcate de la sosirea sa în MLS, ocupând locul secund în clasamentul golgheterilor actualei ediţii a Ligii nord-americane, după venezueleanul Josef Martinez (Atlanta United), autorul a 24 de goluri.
Similare
RECOMANDĂRI