Fotbalistul basarabean Ştefan Bodişteanu a debutat în campionatul României
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Fotbalistul basarabean Ştefan Bodişteanu a debutat în campionatul României

Fotbalistul basarabean, Ştefan Bodişteanu, în vârstă de numai 17 ani a debutat miercuri, 29 iulie, în campionatul României.

El a apărut în teren în minutul 66 de joc în meciul din deplasare  disputat de echipa sa, Viitorul Constanţa cu Hermanstadt Sibiu. Constănţenii au cedat cu scorul 0-2 după patru victorii consecutive obţinute anterior, scrie Moldpres.

Ştefan Bodişteanu este fiul campionului mondial de tineret la lupte libere, Ruslan Bodişteanu, nepotul fostului antrenor al selecţionatei de fotbal a R. Moldova, Ion Caras. ”Este cu mult mai talentat decât mine şi mai profesionist. La sigur, că o să mă depăşească. Are toate premisele”, a declarat pentru Moldpres Ion Caras.

Ştefan Bodişteanu a fost testat şi admis la Viitorul Constanţa în 2015. La numai 12 ani a fost ales căpitanul echipei, categoria sa de vârstă. 

La vârsta de 7 ani Ştefan Bodişteanu a început să frecventeze Şcoala de fotbal a clubului Zimbru Chişinău. Aici s-a antrenat sub bagheta lui Anatol Tîmbur timp de 4 ani, evoluând în postura de mijlocaş central.

Similare
RECOMANDĂRI