FOTO. Ruşii au întrerupt brusc, în minutul 13, difuzarea meciului Borussia Dortmund - Leipzig. Ce i-a deranjat
Vizualizari:

FOTO. Ruşii au întrerupt brusc, în minutul 13, difuzarea meciului Borussia Dortmund - Leipzig. Ce i-a deranjat

Meciul dintre Borussia Dortmund şi Leipzig, scor 1-4, din etapa 28 din Bundesliga, a produs mulţi nervi în Rusia. Televiziunea care a difuzat partida a întrerupt brusc transmisiunea în direct, în minutul 13. Ce s-a întâmplat?

În timpul partidei, pe panourile publicitare de pe marginea gazonului, au apărut mai multe mesaje pro Ucraina şi anti-invazie, care i-au deranjat pe ruşi. Comentatorul întâlnirii a spus că Bundesliga ar trebui să fie în afara politicii, dar că nu aderă la o astfel de regulă, informează Digi Sport.

”Problema pentru Rusia este că în timpul jocului, ecranele din jurul terenului erau albastre şi galbene cu apeluri pentru a sprijini Ucraina şi a opri războiul.

Campionatele din Premier League şi Ligue 1 au încetat să mai fie difuzate în Rusia, dar restul competiţiilor nu”, au scris cei de la sport.ua.

Comentatorul televiziunii din Rusia a explicat în direct de ce transmisiunea în direct se va încheia brusc.

”Din păcate, trebuie să întrerupem transmisiunea din motive care ne depăşesc. Se acceptă că fotbalul nu are nicio legătură cu politica, dar în Bundesliga nu se respectă întotdeauna această regulă.

Totul din cauza a ceea ce era vizibil pe inscripţiile publicitare: ’Stop war’ şi ’Stand with Ukraine’ .”, a spus comentatorul rus.


Similare
RECOMANDĂRI