FOTO. Simona Halep a revenit în România. ”E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important şi să abandonez”
Sursa foto:Mediafax Vizualizari:

FOTO. Simona Halep a revenit în România. ”E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important şi să abandonez”

Simona Halep a revenit în România, după ce o accidentare a forţat-o să se retragă de la turneul de la Doha, unde reuşise să ajungă în semifinale, în urma victoriei cu Cici Bellis, scor 6-0, 6-4. Fostul lider mondial nu a vorbit cu presa după ce a aterizat la Bucureşti, însă publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care explică motivele care au forţat-o să ia decizia de a se retrage de la competiţia din Qatar.

"Din păcate, accidentarea s-a agravat ieri, în timpul celui de-al doilea set, şi a devenit foarte dureroasă. Am mers la Doha cu speranţa că mă voi recupera 100%, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău. E frustrant să te califici în semifinale la un turneu aşa mare, de la care am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea, a trebuit să accept realitatea şi să continui cu tratamentul. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Sper să revin pe teren cât mai curând posibil", este mesajul Simonei Halep.

Simona Halep s-a retras şi de la Dubai şi speră să revină pe teren la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat în 2015, scrie digisport.ro.

 

Similare
RECOMANDĂRI