Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Franţa este favorită la casele de pariuri, dar suporterii croaţi sunt cei mai vocali; printre ei, preşedinta ţării

La Moscova, Paris şi Zagreb fanii francezi şi cei croaţi se pregătesc pentru o noapte albă. Cei care nu vor fi pe stadion vor putea să urmărească meciul pe ecranele uriaşe montate în cele mai importante pieţe din oraşele lor.

Deşi la casele de pariuri Franţa rămâne favorita acestei finale, fanii croaţi par să fie cei mai vocali şi, în egală măsură, şi convinşi că echipa lor va câştiga în această seară.

Din galeria croaţilor nu lipseşte nimeni. Fără vreo gardă de corp, foarte relaxat, premierul Andrei Plenkovici s-a amestecat cu susţinătorii echipei naţionale. Nu lipseşte nici frumoasa preşedintă. Îmbrăcată într-un tricou al naţionalei, Kolinda Kitarovici le-a mulţumit gazdelor şi i-a îndemnat pe toţi să ţină cu naţionala Croaţiei.

După ce au petrecut azi noapte, francezii se pregătesc de încă o noapte albă. Sunt peste o sută de mii de poliţişti şi jandarmi mobilizati pe întreg teritoriul Franţei pentru acest eveniment.

Aproximativ 90 de mii de suporteri sunt aşteptaţi să urmărească meciul pe Champ de Mars, lângă turnul Effel. Iar dacă va câştiga Franţa, se estimează că pe Champs Elysee se vor strânge peste două milioane de francezi.

Similare
RECOMANDĂRI