Golf: Openul Australiei 2020, amânat din cauza coronavirusului
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Golf: Openul Australiei 2020, amânat din cauza coronavirusului

Ediţia 2020 a Openului Australiei la golf, prevăzută în luna noiembrie, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat marţi organizatorii, care speră ca turneul să se poată derula la începutul lui 2021, informează Agerpres.

Competiţia trebuia să se desfăşoare la Kingston Heath Golf Club din Melbourne, iar anul acesta va fi pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial când Openul Australiei nu va avea loc.

"Incertitudinea privind obligaţiile de carantină pentru jucătorii care se deplasează în Australia a trebuit să fie luată în considerare", a explicat managerul Openului Australiei, Simon Brookhouse.

Acesta a precizat că organizatorii intenţionează să reprogrameze turneul la o dată între "ianuarie şi martie 2021".

Australia a înregistrat luni 549 de cazuri noi în 24 de ore, un record de la debutul pandemiei, în condiţiile în care această ţară face eforturi pentru combaterea focarelor de contaminare din statul Victoria, a cărui capitală este Melbourne.

Pentru a stopa răspândirea Covid-19, Australia şi-a închis frontierele pentru majoritatea călătorilor internaţionali, existând anumite excepţii în privinţa sportivilor care acceptă să intre în carantină pentru 14 zile, după sosirea lor în această ţară.
Similare
RECOMANDĂRI