Iker Casillas se va retrage la finalul acestui sezon, în urma infarctului suferit
Sursa foto:foxsports.com Vizualizari:

Iker Casillas se va retrage la finalul acestui sezon, în urma infarctului suferit

Iker Casillas (37 de ani), portarul lui FC Porto, care a suferit un infarct în timpul unui antrenament al echipei sale, pe 1 mai, a fost externat la cinci zile distanţă, dar este gata să ia o decizie radicală.

Potrivit presei din Portugalia, citată de spaniolii de la abc.es, Casillas vrea să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon, pentru a evita orice posibilă problemă care ar putea apărea în viitor. Fostul mare portar al lui Real Madrid aşteaptă doar finalul acestei stagiuni pentru a face anunţul oficial, Porto fiind implicată, în continuare, în lupta la titlu, dar şi în finala Cupei Portugaliei.

Goalkeeper-ul mai are contract cu FC Porto până în 2020, însă Pinto da Costa, preşedintele clubului, va respecta orice decizie a lui Pinto da Costa, acesta oferindu-i deja o poziţie în cadrul clubului, urmând să fie un ambasador internaţional al portughezilor, protitându-se astfel de celebritatea spaniolului.

Pe 1 mai, Casillas a suferit un infract în timpul antrenamentului, iar staff-ul medical a intervenit prompt. A fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă, iar medicii au transmis că fotbalistul este în afara oricărui pericol.

Portarul spaniol a ajuns la Porto în 2015 şi, în urmă cu puţin timp, a semnat prelungirea contractului cu formaţia lusitană. "Sunt sigur că acesta nu va fi ultimul său contract. A demonstrat că iubeşte acest club şi acest oraş. El nu s-a transferat niciodată pentru bani", spunea preşedintele lui Porto, Pinto Da Costa, după ce Casillas a semnat prelungirea înţelegerii.

Similare
RECOMANDĂRI