Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Incidente grave în Turcia. Meciul dintre Fenerbahce şi Beşiktaş a fost suspendat

A fost război la Fenerbahce – Beşiktaş, în cupa Turciei. Antrenorul oaspeţilor a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune şi a fost nevoie să fie cusut pe viu. Arbitrul a decis până la urmă să suspende meciul.

Antrenorul echipei Beşiktaş Istanbul, Şenol Guneş, a fost spitalizat joi seara după ce a fost rănit la cap de un obiect aruncat din tribune, în cursul derby-ului cu rivala locală Fenerbahce, din cadrul manşei secunde a semifinalelor Cupei Turciei, informează AFP.

Arbitrul de centru a decis să pună capăt jocului în minutul 57, după ce Guneş s-a prăbuşit în apropierea băncii sale de rezerve, cu capul între mâini.

În timp ce jucătorii lui Beşiktaş alergau către vestiare, antrenorul turc a fost preluat de personalul medical al clubului său, care i-au acordat primele îngrijiri la marginea terenului înainte de a-l transporta de urgenţă la spital.

În vârstă de 65 de ani, Şenol Guneş este un tehnician foarte respectat în ţara sa, după ce a reuşit să se claseze pe locul al treilea la Cupa Mondială din 2002 cu selecţionata "Semilunei", aceasta fiind cea mai bună performanţă din istoria fotbalului turc.

În momentul întreruperii partidei de la Istanbul, scorul era egal, 0-0. Cele două echipe remizaseră şi în meciul tur (2-2).

Conform presei din Turcia, 15 persoane au fost arestate în legătură cu violenţele de la acest meci, printre acesta figurând şi un bărbat suspectat că a aruncat cu o brichetă în Şenol Guneş.

Similare
RECOMANDĂRI