Liga Europa. FCSB a trecut de formaţia care a eliminat Petrocub Hânceşti. Meci de poveste, cu 12 goluri marcate în 120 de minute de joc
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liga Europa. FCSB a trecut de formaţia care a eliminat Petrocub Hânceşti. Meci de poveste, cu 12 goluri marcate în 120 de minute de joc

FCSB s-au calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa, după o partidă cum rar se vede pe stadioanele de fotbal. După 90 de minute încheiate cu scorul de 4-4 şi alte două reprize de prelungiri în care fiecare formaţie a mai marcat câte două goluri, jucătorii români au învins la penalty-uri formaţia sârbă Backa Topola, echipă care, în primul tur preliminar, a eliminat Petrocub Hânceşti.

Backa Topola a marcat de două ori în startul partidei prin Milicevic şi Duronjic, iar Florinel Coman a redus din diferenţă până la pauză. Cu un minut înainte de finalul primelor 45 de minute, sârbii au rămas în 10, după eliminarea lui Ponjevic.
 
 
În minutul 50, Dennis Man a adus echilibrul pe tabelă, însă bucuria FCSB-ului a durat un singur minut, Lukic reuşind să înscrie după o eroare imensă a lui Ducan. Acelaşi Dennis Man a restabilit egalitatea din penalty în minutul 63. Autogolul lui Balaz din minutul 92 părea că le-a asigurat calificarea roş-albaştrilor, dar după câteva zeci de secunde, Tomanovic a trimis partida în prelungiri.
 
În minutul 103 sârbii au rămas în 9 jucători, Siladji fiind şi el eliminat, iar două minute mai târziu, Man şi-a trecut în cont tripla, dar din nou, după un singur minut, Topola a revenit pe tabelă după ce mingea trimisă în bară de un jucător sârb l-a lovit în spate pe Ducan şi a intrat în poartă.
 
Adrian Petre, jucătorul aflat în dizgraţie la FCSB, a marcat pentru 6-5 în minutul 108. Încă o dată Backa Topola nu s-a dat bătută şi a trimis meciul la loteria loviturilor de departajare, prin Tomanovic.
La penalty-uri, jucătorul gazdelor, Banjac, a fost singurul jucător care a ratat, iar Dennis Man a înscris lovitura decisivă şi a adus calificarea echipei bucureştene.
 
Următorul adversar al roş-albaştrilor în drumul spre grupele UEL, în turul trei preliminar, este Slovan Liberec.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI