Luptătoarea din R. Moldova Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Luptătoarea din R. Moldova Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

Luptătoarea de stil liber din Republica Moldova Anastasia Nichita (57 kg) a învins-o ieri în meciul ei de debut din Pro Wrestling League (India) pe vicecampioana Asiei, Sarita.

Partida a fost dominată din start şi până la fluierul final de ea. Scor final, 9-0. Echipa Anastasiei Nichita, Haryana Hammers s-a confruntat cu clubul UP Dangal şi a învins cu scorul 5-2. Campionatul Indiei pe echipe se va desfăşura timp de trei săptămâni.

Luptătoarea din Republica Moldova, pregătită de antrenorul Tudor Cârlan, a semnat un contract cu clubul Haryana Hammers din New Delhi.

Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare din R. Moldova. Anul trecut ea a devenit campioană mondială Under-20 şi Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Potrivit antrenorului ei, Tudor Cârlan, sportiva ar putea să obţină şi un bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020).

Performera în vârstă de 19 ani, originară din Tătăreşti, raionul Străşeni, este studentă la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, scrie Moldpres.

Similare
RECOMANDĂRI