Măsuri sporite de securitate la meciul Moldova-Franţa
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Măsuri sporite de securitate la meciul Moldova-Franţa

Poliţişti şi carabinieri vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre selecţionatele Republicii Moldova şi Franţei, în data de 22 martie, începând cu ora 21:45, pe stadionul „Zimbru” din Chişinău. Anunţul a fost făcut de conducerea Inspectoratului General de Poliţie.

Potrivit sursei citate, la 22 martie, începând cu ora 17:00, traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Dacia, direcţia de deplasare Aeroport spre Centru, tronsonul cuprins între străzile Burebista şi Cuza Vodă, unde va fi instalat un gard de protecţie cu formarea punctelor acces şi a coridoarelor, iar transportul va fi redirecţionat pe partea carosabilă a bulevardului Dacia, acelaşi tronson, direcţia Centru spre Aeroport, unde se va circula în ambele sensuri.

Oamenii legii recomandă suporterilor să se prezinte din timp la porţile de acces, iar fanilor  să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice,  violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente.

Conform poliţiei, pe stadion nu vor avea acces persoanele care se află în stare de ebrietate sau sub influenţa substanţelor halucinogene, persoanele care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel,  artificii, petarde, materiale explozive, cuţite, precum şi persoanele care au asupra lor mijloace de publicitate prin care se transmit mesaje cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării,  la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Similare
RECOMANDĂRI