Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Meci de foc între FC Balkan şi Clic Media, în etapa a doua a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală

Meci de foc între FC Balkan şi Clic Media, în etapa a doua a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală. Gazdele s-au impus cu 4 la 3 şi au obţinut prima victorie în actuala ediţie de campionat.

FC Balkan Pharmaceuticals a avut un start de partidă excelent, reuşind să marcheze de două ori în mai puţin de un minut, prin Ghenadie Orbu şi Sergiu Munteanu.

Clic Media a restabilit egalitatea datorită golurilor marcate de Iurie Dorogan şi Lilian Guţu, dar farmaciştii au înscris şi ei prin Ghenadie Orbu şi au intrat la pauză în avantaj. În repriza secundă, Cristian Obadă a egalat la 3, după ce a transformat un penalty. Eroul meciului a fost Ghenadie Orbu. Veteranul celor de la Balkan a reuşit hattrick-ul şi a închis tabela la scorul de 4-3.

În celelalte meciuri ale etapei, Steaua Dental s-a impus cu 5 la 1 în faţa celor de la Next. Nistru a zdrobit-o cu 8 la 1 pe Sporting Nisporeni, iar Dinamo Plus a câştigat cu 6 la 1 meciul cu Rîmbcom. După primele două etape, Dinamo şi Nistru ocupă primele locuri în clasament, cu punctaj maxim.
 
Similare
RECOMANDĂRI