Meciuri de senzaţie în optimile Ligii Campionilor, bătălia granzilor: Chelsea - Barcelona şi Bayern - Beşiktaş
Sursa foto:Goal.com Vizualizari:

Meciuri de senzaţie în optimile Ligii Campionilor, bătălia granzilor: Chelsea - Barcelona şi Bayern - Beşiktaş

Duelul de marţi de pe Stamford Bridge dintre Chelsea şi Barcelona, din prima manşă a optimilor UEFA Champions League, s-ar fi pretat şi la o finală, chiar dacă s-au înscris doar două goluri.

Barcelona a început meciul în forţă, cu atacuri de învăluire, în primul sfert de oră mingea fiind mai mult în jumătatea de teren a londonezilor. 

Englezii au răspuns de fiecare dată cu contraatacuri, brazilianul Willian având două bare în doar zece minute, lucru prin care mai nu l-a adus la disperare pe Antonio Conte. Willian a deschis scorul în minutul 62 cu un şut plasat din careu.

Avantajul englezilor a ţinut doar 13 minute: Messi a primit o pasă din interiorul careului şi nu a ratat, aducând egalarea. 

Digisport.ro notează în context că Messi a marcat astfel împotriva a 29 de echipe în UEFA Champions League, fiind depăşit la acest capitol doar de Raul (33) şi de rivalul Cristiano Ronaldo (32). 

Barcelona porneşte cu avantaj în returul care va avea loc pe Camp Nou.

La Munchen, Bayern a făcut instrucţiune cu Beşiktaş şi e ca şi calificată în sferturi, scor  5-0, după ce turcii au rămas în 10 oameni, încă din minutul 16. Lewandowski (două goluri), Muller (două goluri) şi Coman au adus victoria campioanei Germaniei.

Similare
RECOMANDĂRI