Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu iese din top 100 mondial, după ce a pierdut în primul tur la San Jose, unde era campioană en titre

Eliminată la San Jose în primul tur, Mihaela Buzărnescu va ieşi din Top 100 mondial după un an şi zece luni. Acum exact un an, Mihaela Buzărnescu triumfa în turneul californian şi intra în premieră în top 20.

Seria neagră a Mihaelei Buzărnescu în circuitul mondial continuă. La San Jose, turneu pe care anul trecut l-a câştigat pentru a intra în top 20 mondial, Buzărnescu a fost eliminată încă din primul tur de Daria Kasatkina, după o oră şi şase minute de joc, cu 6-2 6-2.

Miki a intrat greu în partidă şi şi-a pierdut repede serviciul, iar jucătoarea rusă s-a distanţat în 10 minute la 3-0, pentru a câştiga primul set la 2.

În setul secund, Buzărnescu a condus cu 2-0, dar Kasatkina a revenit spectaculos şi, cu şase game-uri consecutive a închis meciul.

A fost a şaptea înfrângere în ultimele 10 partide pentru Buzărnescu, iar eliminarea din primul tur de la San Jose o va scoate pe Mihaela Buzărnescu din top 100 wta, începutul săptămânii viitoare.

Similare
RECOMANDĂRI