Naţionala Republicii Moldova încheie anul cu o înfrângere
Sursa foto:Facebook/ Cristian Jardan Vizualizari:

Naţionala Republicii Moldova încheie anul cu o înfrângere

Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova a încheiat pe ultimul loc grupa a 3-a din Liga C a Ligii Naţiunilor. ”Tricolorii” au cedat la limită pe terenul statului Kosovo, scor 0-1.

Atacantul Ion Nicolaescu a ratat o şansă imensă în minutul 19. El a reluat cu capul peste poartă după o centrare foarte bună a lui Danu Spătaru. Cum ocaziile irosite se răzbună, kosovarii au înscris golul victoriei în minutul 31. După o fază fixă, mingea a ajuns la fundaşul lui Dinamo Zagreb, Lirim Kastrati, care a reuşit să-l învingă pe portarul Stanislav Namaşco. În repriza secundă, Moldova a căutat golul egalării şi a ratat o nouă şansă mare în ultimul minut, prin nou-intratul Alexandr Belousov.

Selecţionerul Engin Firat, care rămâne fără victorie la cârma naţionalei Moldovei, a folosit următorii jucători: Namaşco - Reabciuk, Armaş (c), Efros, Jardan - Ioniţă (Caimacov 60), Cebotaru, Ţurcan, Plătica (Raţă 38), Spătaru (Belousov 86) – Nicolaescu

Republica Moldova încheie grupa cu un singur punct la activ şi va juca barajul cu Kazahstan pentru a se menţine în Liga C. Grupa a 3-a a fost câştigată de Slovenia.
Similare
RECOMANDĂRI